Feu visites a les instal·lacions del client?

Sí, tenim tècnics comercials dedicats a temps complet que visiten als clients per assessorar-los i ajudar-los a iniciar un treball amb peces noves, reequipar una màquina o assessorar-los en el dia a dia. Som especialistes en eines i la seva aplicació i et aconsellem sobre les més adequades en qualsevol situació.

Si vols que un dels nostres tècnics comercials estigui al teu costat en el teu treball diari per ajudar-te a triar i aconseguir les eines més adequades per a tu, no dubtis a contactar amb nosaltres aquí. Estarem encantats de col·laborar amb tu.

Puc obtenir ajuda tècnica?

El nostre equip de tècnics comercials ha treballat durant anys al costat dels nostres clients, donant consells, ajudant i recomanant les millors eines, però també aprenent d'elles. Això els converteix en professionals amb una gran riquesa de coneixements i una àmplia cultura de la maquinària que els permet ajudar amb qualsevol consulta tècnica que puguis tenir, a més de la nostra relació de col·laboració amb fabricants de primer nivell ens ajuda també en aquelles qüestions amb un component d'altaespecialització.

Quin preu té la distribució?

A partir de les comandes d'import igual o superior a 60€ netos, les entregem gratuïtament a l'adreça de lliurament indicada. Per a les comandes per sota, hi ha un suplement de transport i embalatge de 3 €. Per a ordres menors de 20€, l'addició seria de 4€.

Puc recollir el material personalment?

La recollida a les nostres instal·lacions de Barcelona és possible. Us preguem que ens ho comuniqueu per telèfon abans. D'aquesta manera prepararem la recollida durant les hores d'obertura.

Quines opcions de transport utilitzeu?

La distribució de fins a 10 kg de pes ho fem per agència de transport 24h des de la recollida al nostre magatzem.

Tingueu en compte que per al transport de matèries perilloses i paquets de més de 10 kg es pot aplicar un càrrec de despeses d'enviament. A més, en aquests casos el temps de lliurament pot variar segons el pes, dimensions i ubicació de la lliurament.

On puc trobar els vostres certificats ISO?

Com que no fabriquem els nostres productes, no tenim certificats propis. Però els productes que comercialitzem en tenen. Tenim els certificats ISO dels nostres proveïdors i aquests estan disponibles a la nostra zona de descàrregues o clicant aquí

Com retorno un article?

Si desitja parlar amb nosaltres sobre la devolució de la seva comanda, contacte amb el seu tècnic comercial per ajudar-lo amb els terminis i processos de devolució.

Puc rebre un lliurament el mateix dia?

Sabem que les urgències sovint són inevitables i estem al teu costat també en aquests moments. Per això tenim un servei de lliurament el mateix dia disponible segons la ubicació i l'hora de la comanda. Si necessites un lliurament demà o a la tarda, si us plau, posa't en contacte amb el teu tècnic comercial el més aviat possible perquè t'assisteixi en la gestió.

Feu lliuraments express?

Això sí. Podem oferir lliuraments Express segons ubicació, sempre que s'especifiqui en el moment de fer la comanda i amb les següents tarifes:

Recepció Express (el següent dia útil):

Abans de les 10h a 15€

Abans de les 13:00h a 9 €

Feu lliuraments el dissabte?

Això sí. Podem oferir lliuraments el dissabte segons la ubicació, sempre que s'especifiqui en el moment de fer la comanda i amb les següents tarifes:

Recepció el dissabte:

Tot el dia a 9 €

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text