El nostre caràcter d'empresa familiar es tradueix en la proximitat i la col·laboració amb els nostres clients. La implicació, l'estudi de cada situació i l'assessorament especialitzat són els eixos del nostre plantejament empresarial.

Això ha permès evolucionar UTILTALL com a empresa oferint un servei totalment personalitzat, des de l'elecció fins a la posada en marxa de l'eina més adequada a cada necessitat.

En estreta col·laboració amb un exclusiu grup de fabricants de reconegut prestigi mundial, oferim una àmplia i cuidada gamma de solucions per a la mecanització, que ens permet aplicar les eines que guanyen. Disposem d'un equip d'excel·lents professionals, amb un ampli coneixement del sector, flexibles i dinàmics amb els que personalitzem cada solució fins a convertir-la en única. Som persones que solucionen. UTILTALL té l'origen en l'activitat de distribució d'eines de tall que des del 1958 va realitzar el fundador, José Sabaté Oller.

Actualment UTILTALL manté la seva identitat corporativa de qualitat, innovació i servei, paral·lelament al mateix grup industrial familiar que la va fundar, amb un creixement sostingut en diverses activitats gràcies a més de 210 persones i amb la confiança de més de 4000 clients a 60 països. El futur està en mans de tot un equip humà que dia a dia es forma, amplia i reforça, amb la futura incorporació dels més aptes entre la 3a generació familiar als òrgans de direcció i govern. 

TREBALLADORS EN DIFERENTS PAÏSOS
CLIENTS SATISFETS

Serveis

GARANTÍA DE DISTRIBUÏDOR

Posem els nostres més de 60 anys d'experiència al vostre servei per resoldre problemes del client i generar la màxima confiança mútua, la clau de l'èxit.

La nostra tasca com a distribuïdor no es limita a oferir al client una eina de tall. A UTILTALL treballem per conèixer realment el nostre client, entendre les seves necessitats i acompanyar-lo amb eficiència en els seus processos de millora.

Una acurada planificació en el contingut i freqüència de visites, la proximitat i complicitat en el tracte, la garantia absoluta en les nostres recomanacions i la implicació dels nostres professionals en una gestió eficient, són actius que incorporem al nostre dia a dia.

La proximitat i una mentalitat oberta ens permeten afrontar amb eficiència i garantia els canvis continus a què estan sotmesos els processos de producció.

TASCA LOGÍSTICA

Complim els nostres compromisos i anticipem els problemes perquè el client disposi de l'eina més apropiada quan i on la necessiti.

Gestionem eficaçment més de 50.0000 referències perquè el nostre client tingui la seva eina quan i on la necessiti, assessorant-lo i oferint-li un seguiment en l'evolució de la seva comanda.

Un control exhaustiu i continu dels terminis de lliurament permet anticipar i corregir qualsevol incidència abans que es converteixi en un problema.

Som àgils i flexibles, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients subministrant el producte seleccionat en 24h i amb els ports pagats, des del nostre magatzem central a qualsevol punt de Catalunya. Si cal disposem de serveis urgents de lliurament.

PERSONES QUE SOLUCIONEN

La selecció i formació continuada del nostre equip humà a nivell tècnic, comercial i operatiu són la nostra principal garantia i motor de millora constant.

A UTILTALL estem convençuts que la millor eina és aquella que millor satisfà la necessitat particular de cada procés. No hi ha males eines sinó eines mal seleccionades.

El nostre departament tècnic està especialment qualificat per trobar l'eina més adequada a cada necessitat entre les múltiples opcions que ofereixen les nostres representades.

Un extens i profund coneixement del producte ens permet garantir totes les solucions que proposem, cercant sempre la major fiabilitat i rendibilitat del procés.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text